Hier kun je al je vragen en problemen kwijt over het zelf samenstellen voeding voor katten.

Moderators: koekje, pearlsofpassion

Door san :)
#2072390
:D dat onze muts zijn naam geen eer aan doet en vogels e.d. vangt en consumeert was ons bekend. ook heeft hij al eens een rat en mol meegenomen die wij dan mochten hebben.

hier thuis krijgt meneer darf eco maar kennelijk had hij weer behoefte aan echt BARF, nl een konijn. helaas is ie niet verder gekomen dan de kop en 1 voorpoot maar voldaan is ie wel. stond alleen wat luguber in de voortuin midden in een woonwijk, zo'n onthoofd konijn :biggrin2:
Door Rianne145
#2072447
Had hij die zelf gevangen?

Het is natuurlijk ook een hele kluif zo'n nijn. En ja, hoofden zijn het aller lekkerste!!!
Door Limpy
#2072455
Ik heb beeld  ;D
Wat heb je met het restant gedaan? Gehakt en in de vriezer gedaan?
Door san :)
#2074559
ehhm, weggegooid en meteen spijt ervan :-[ vriendlief zei achteraf dat hij nog redelijk soepel was en dus ook aan de honden gegeven kon worden.. tsja, toen lag ie al onderop in de kliko!

gek beest, we hebben al veel gehad maar dit dus nog niet. vermoed dat het wel een zieke geweest moet zijn met de overpopulatie aan konijnen hier in het dorp. hoop alleen niet dat er nu kleine kindjes geschokt waren als ze hem hebben zien slepen! 8)
Gebruikersavatar
Door pearlsofpassion
#2074583
Waarom zou hij ziek geweest zijn?
Hij kan toch ook een gezonde overvallen hebben? Of eentje die een kat gewend was? 
De mijnen zouden ook niet weglopen van een kat hoor.  Eentje loopt er zelfs gewoon op af, waardoor de katten bang zijn  :D
Door Limpy
#2074613
Ow, wat zonde dat die in de kliko ligt.

En idd knijn hoeft niet persé ziek te zijn geweest, kan ook een onnozel konijnen "pupje" zijn geweest hoor.
Ik had ooit eens hier op het balkon (3hoog nb) een een stel onnozele halfwas muizenkinders achter een bloempot zitten, er liep er perongeluk 1 in de armen van mn ouwe kater die er wel raad mee wist en de volgende dag heeft hij de andere 3 op zn dooie gemakje 1 voor 1 achter de bloempot vandaan geplukt en opgevroten.
Nooit ziek van geweest.
Door san :)
#2075001
ja inderdaad zonde!!

maarre wij hebben ook tot 3 jr terug een nijn gehad die de kat ook niets deed, en het was nog een flinke, zonder hoofd was het ook nog een maaat 42 schoen ter vergelijking. volgende keer verwen ik de honden ermee
 Terug naar “Vragen, problemen en discussie BARF en KVV”

Barfplaats wordt gesponsord door