Ik vraag me af waarom ik vaak lees dat mensen het vlees uit de koelkast even een half uurtje op het aanrecht zetten voor ze het vlees aan hun hond of kat geven.
Wij eten toch ook rechtstreeks uit de koelkast en ja een net gedode prooi in de natuur is wel warm als ze hem direct opeten. Maar ze zullen ook koud karkas eten of ijskoud water drinken.
Ik geeft het vlees hier altijd direct uit de koelkast. Ook omdat ze het soms niet in een keer op eet en de rest dan een uurtje later. En als ik het al op temperatuur laat komen buiten de koelkast staat het alleen maar langer te verpieteren.
Ik had gisteren trouwens ook vergeten der zaterdag kuiken te ontdooien en heb hem een uurtje op het aanrecht gezet, maar was toen nog niet helemaal ontdooit. Dacht ach zet hem vast voor de neer voor ik hem vergeet. Laat ze vast wel staan tot het ontdooit is. Nee hoor... heeft binnen no-time der ijskuikentje opgegeten.
Zal hem volgende keer wel weer netjes ontdooien, want vind dit toch te koud.
Maar moet zeggen... geeft helemaal geen rommel zo'n bevroren kuiken. Geen eigeel druipsels op de vloer