Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

#2030764
Hallo,
Helaas is er in het manken van Nina (rechter voorpoot) nog geen vooruitgang ondanks 2 maanden lijnrust, 2x kuurtje met pijnstillers en 2x behandeling bij fysiotherapeut. Inmiddels zijn er foto's gemaakt, maar daarop kan de DA geen oorzaak vinden.

Ik overweeg om naar een orthopeet te gaan. Iemand een goede tip? Zuid Nederland zou makkelijk zijn  ;)
#2031432
Ik heb inmiddels ook Maarten Kappen als tip doorgekregen. Mijn DA noemde ook Van Herpen uit Oisterwijk. Ik twijfel nog. In overleg met de DA nu eerst een paar dagen "niks". Gewoon maar eens even laten gaan.

Als rust en fysio immers geen verbetering brengen kunnen ook kijken of normale belasting verslechtering brengt. En dan bedoel ik met normaal, geen balletjes/wilde spelletjes en geen behendigheid. Maar wel gewoon lekker los mee in het bos, een lesje speuren (aan de lange lijn) en dat soort zaken.
#2034598
Lizzy schreef: Volgens mij is dit er een:

Drs. H. van Herpen
Veterinaire Specialisten Oisterwijk
Boxtelsebaan 6, 5061 VD Oisterwijk, tel: 013-5285900

Geen idee of ie goed is.
Ik ben met Beau twee jaar geleden bij deze kliniek geweest, maar dan bij Ceriel Maas, ook orthopeed. Wij waren er erg tevreden over.
#2034962
Ellen Els en Nina schreef: En als ik me niet alleen op Zuid Nederland richt? Heeft er iemand dan nog een andere tip?
Ik heb eerlijk gezegd geen idee meer.... Ik hoor hiemelaahoi-verhalen over "de tweede lijn" in Wilhelminaoord. Ik hoor ook mensen die niet tevreden zijn (meestal hoor ik als klacht dat ze erg duur zijn). Ik hoor/lees hiemelaaho-verhalen over Yolanda Krooshof en ik ben daar zelf niet ontevreden over maar ik vind haar nazorg uien. Ik hoor/lees hiemelaahoi-verhalen over Anubis in Belgie. En ik hoor er weer mindere verhalen over. Idem voor dierenkliniek orthopedie in Rotterdam (Barbarakruid). Crama is helaas overleden maar zijn vervanger schijnt ook heel goed te zijn. Ik hoor/lees goede dingen over Causus in Belgie en ik heb nog geen negatieve verhalen gehoord maar gut, dat zegt niks. Kortom, ik vrees dat je overal goede en minder goede ervaringen kunt oplopen.
#2037720
Ik heb zelf (gelukkig maar) één goede ervaring met een orthopedisch specialist, namelijk Dick van Zuilen van het DOCA in Amsterdam. Het onderzoek zelf vond ik zeer grondig en uitgebreid, er was overleg met de andere specialist en ook het contact naderhand was prima in orde. Ik ben altijd zeer netjes op dezelfde dag als mijn telefoontjes nog teruggebeld door de specialist zelf, zelfs in de avonduren. Ik heb ook de foto's op een cd meegekregen. Mocht ik een orthopedisch specialist nodig hebben, wordt het zeer waarschijnlijk weer het DOCA of Luc Janssens van Anubis in Antwerpen (ondanks dat deze kliniek in het buitenland is gevestigd, vergoedt ProPlan de kosten). Al blijft het natuurlijk voor een leek als ik ben natuurlijk enorm moeilijk inschatten wie echt een uitstekend orthopeed is...
#2038101
yazzie schreef: Ik heb zelf (gelukkig maar) één goede ervaring met een orthopedisch specialist, namelijk Dick van Zuilen van het DOCA in Amsterdam. Het onderzoek zelf vond ik zeer grondig en uitgebreid, er was overleg met de andere specialist en ook het contact naderhand was prima in orde. Ik ben altijd zeer netjes op dezelfde dag als mijn telefoontjes nog teruggebeld door de specialist zelf, zelfs in de avonduren. Ik heb ook de foto's op een cd meegekregen. Mocht ik een orthopedisch specialist nodig hebben, wordt het zeer waarschijnlijk weer het DOCA of Luc Janssens van Anubis in Antwerpen (ondanks dat deze kliniek in het buitenland is gevestigd, vergoedt ProPlan de kosten). Al blijft het natuurlijk voor een leek als ik ben natuurlijk enorm moeilijk inschatten wie echt een uitstekend orthopeed is...

deze man heeft  een zeer goede maar even zo dure reputatie  :o :o :o
rekeningen worden daar niet geschreven met een vork , maar met een hark.....

Een paar jaar geleden  werd me doodnuchter  1000  euro WAARBORG gevraagd voor de stalen pinnen die in haar poot zaten, incl. klemmen.
De waarborg moest bij vooruitbetaling worden voldaan
#2038939
Zelf heb ik bij Van Gestel in Neerbeek gewerkt. Zeer vreemde vrouw, ook redelijk duur, maar erg goed in haar werk. Ik kon het verder niet heel goed met haar vinden, maar ze verstaat haar vak wel erg goed. Draait ook al lang mee en heeft dus zeer veel ervaring.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door