Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

#2022865
Ik wou dat ik kon zeggen dat ik DE tip voor je had maar die heb ik spijtig genoeg niet  :'( wat een verhaal als je bedenkt dat het beestje pas 3 jaar oud is.
Ik hoop dat iemand je hier verder kan helpen en er eindelijk wat leukere tijden aan komen voor  jou en je meisje.
Dikke knuffel en héél veel succes.
Gebruikersavatar
Door *Remy*
#2022953
Ik zou zeker contact opnemen met Luc Janssens van Anubis. Hij is wel duurder en blinkt op sociaal vlak niet uit, maar het is echt een heel erg goede specialist en orthopeed, die ook andere zaken bekijkt dan de voorde hand liggende.
#2023165
hey esther volg je verhaal en het wel en wee van reza al langer...
vindt het zo verschrikkelijk voor je en hoop toch dat er een oplossing komt dat reza makkelijker en zeker pijn vrij door het leven kan gaan...
hopelijk reageren diverse artsen nog op je schrijven
#2023188
Ellen en andere bedankt. Mijn doel nu is haar weer terug te krijgen naar de situatie voor afgelopen dinsdag (de injectie). daarvoor liep ze niet goed maar was ze verder in orde en had minimale pijn, maar nu pfffffff gaat niet goed. Ga me zelfs afvragen of er niet een zenuw is geraakt met het injecteren.
#2023205
vanaalst schreef: wat zegt de arts die de injectie heeft gezet?
Zoals gewoonlijk "WEET IK NIET". wordt daar zo simpel van. Mijn gewone dierenarts(geen specialist) gaf aan na het horen van mijn verhaal dat er wel degelijk een zenuw geraakt kan zijn. Ik denk eraan omdat ze ook naar urine blijft ruiken misschien omdat ze nu veel pijn heeft maar misschien is ze incontinent aan het worden.
#2023224
Ik heb geen tip (behalve eventueel dat ik zelf voor orthopeed Krooshof te Hilversum zou kiezen, maar ik begrijp dat jij in Belgie woont?) maar wens jou en je maatje i.i.g. álle sterkte en hoop dat jouw moeite en doorzettingsvermogen beloond wordt!
#2023229
vanaalst schreef: zal als ik jouw was echt naar een ander gaan...
jeetje wat maak jij en je meisje allemaal mee zeg..
vindt je ook plasjes?
Nee dat nog niet, ze ruikt altijd naar urine na een narcose, maar heb het schoongemaakt en ze ruikt weer, het is ook veel vochtiger bij haar vulva.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door