Angelique schreef:
Jouw smilies geven een bepaalde interpretatie aan je opmerking. Eentje in de zin van ik zeg niks hoor..... maar wat een onzin.....
Ja zo was het ook bedoeld....zo van:hoe halen ze het in hun hoofd!!! en ik zeg maar niks!
Ik ben en blijf van mening dat je versvlees NIET in de magnetron moet opwarmen.
En wat is er zo ernstig aan opwarmen in de magnetron? (voor een keertje)
'n Magnetron werkt vlugger dan de meeste mensen denken..
Voordat je 't weet zijn er "hot spots" in de vleesvoeding.
Vandaag denkt de eigenaar...ohh alleen effe gauw opwarmen in de magnetron...
en voordat je 't weet denkt dezeflde eigenaar....ohhh dan maar effe gauw ontdooien in de magnetron!
Wanneer je geen tijd hebt om het vlees op kamertemperatuur te laten komen,
en wanneer er opgewarmd of ontdooid moet worden, dan kan je dat het beste doen met warm water,
dat neemt echt niet zo lang,en anders eten ze maar wat later.
Dat is MIJN mening, jij denkt er anders over...dus laten we het dan maar eens zijn om het niet met elkaar eens te wezen.