Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot alternatieve geneeswijzen (homeopathie, acupunctuur, bach-bloesems, etc.)

Moderator: Lizzy

Door ine
#200394
1-daagse Workshop Bach Bloesem Remedies voor Dieren


SPECIALE KORTING VOOR MEDEWERKERS VAN DIERENOPVANGCENTRA / DIERENAMBULANCES / DIERENASIELEN





Op 13 november 2004 organiseert Ho-Res nog één maal een 1-daagse Workshop Bach Bloesem Remedies voor dieren



Oorspronkelijk werden Bach Bloesem Remedies vooral gebruikt voor de behandeling van mensen. Gelukkig komen er steeds meer mensen erachter dat Bach Bloesem Remedies juist voor dieren zeer heilzaam kunnen zijn.
Dieren reageren bijzonder goed op de behandeling met Bach Bloesem Remedies. Een dier neemt immers de remedies tot zich zonder vooroordelen. Ze zijn zich niet bewust van de druppels die ze binnenkrijgen, maar reageren er wel direct op.



De Bach Bloesem Remedies kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet. Ze bieden mens én dier maximale ondersteuning voor het welzijn van lichaam en geest, de Bach Bloesem Remedies vervangen geen medische handelingen!



Net zoals bij de mens kan ook bij een dier de balans tussen lichaam en geest weg zijn, hierdoor kunnen bepaalde gemoedstoestanden ontstaan bijvoorbeeld angst, paniek, agressie, onzekerheid, dominantie, jaloezie, of de vraag naar constante aandacht.



Tijdens de workshop zullen wij kennismaken met Dr. Bach en de geschiedenis en filosofie van zijn methodes o.a. door middel van het bekijken van een (Engelstalige) video. Daarnaast zullen we alle 38 remedies bespreken en oefeningen doen om de remedies te leren kennen, waarbij er dus specifiek naar de eigenschappen gekeken zullen worden met betrekking tot het gebruik bij dieren. Tevens worden dosering en samenstelling besproken. Natuurlijk zal er ook gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.


Prijzen
Workshop Bach Bloesem Remedies voor Dieren € 65,00 SPECIAAL VOOR MEDEWERKERS VAN DIERENOPVANGCENTRA, DIERENAMBULANCES, DIERENASIELEN E.D. GELDT EEN KORTING VAN 5 EURO PER PERSOON!

In deze prijs zijn inbegrepen de Workshop, het cursusmateriaal, koffie/thee en u ontvangt na afloop een certificaat van deelname en een advies draaischijf Bach Bloesem Remedies. U kunt u opgeven via email ([email protected]). Uw aanmelding is pas officieel na ontvangst van uw betaling.

Cursuslocatie:
Esotherische winkel Delphius te Oosterhout (bij Breda)

Cursustijden:
De workshop duurt van 9:30 tot 16:00 uur.

Meer informatie over Ho-Res en de workshop vindt u op www.Ho-Res.nl



Met hartelijke groet

Betty Mercey



www.Ho-Res.nl

www.takeyourdogsonholiday.com

www.petswabs.mysites.nl
Door yalla
#200930
[quote="willemien"]
waar kan ik bach bloesem remedie kopen?
ik bedoel dan in een winkel?
word er ook in de buurt van leiden workshops gehouden?
willemien
[/quote]

Toevallig las ik net in ons plaatselijk huis-aan-huis krantje (Zoetermeer) dat er dinsdagavond 9 november een lezing wordt gehouden over BBR. Deze is gratis. Meer info op 079 3615164 of email naar [email protected].
#201344
[quote="willemien"]
waar kan ik bach bloesem remedie kopen?
ik bedoel dan in een winkel?
word er ook in de buurt van leiden workshops gehouden?
willemien
[/quote]
Bach bloesems kun je vaak in reformwinkels kopen en drogisten die wat meer gespecialiseerd zijn in homeopathische middelen (zoals bijv. De Tuinen).
 Terug naar “Alternatieve geneeswijzen”

Barfplaats wordt gesponsord door