M'n Sokkenkind blijkt een tamelijk kieskeurige eter te zijn. Ik krijg er net 4-5 soorten in, dus daar maak ik me geen zorgen om, maar ik weet niet of het botwerk wellicht te eenzijdig of te onbeduidend is. Momenteel eet hij dagelijks een halve kwartel, een eendagskuiken en een flinke lading gemalen konijn (waar behoorlijk wat botjes in zitten), aangevuld met rundvlees en iets van orgaan (konijnenlever vindt ie lekker, biorundernier ook, hart ben ik nog even aan het uitproberen welke soort hij het liefste heeft). Ook krijgt hij regelmatig een stukje zalm. Verder lust ie niets: geen kippen- of eendennekken, geen gemalen kalkoen of gemalen eend of gemalen gans.
Nou had ik net gemalen kalkoen en eend gekocht voor 'm, en ik wil nog proberen of hij dat lust wanneer het vermengd is met konijnenlever. Ik wil het echter nog wel wat fijner malen, omdat het vrij grof is. Hoe kan ik dat het beste doen? Lever en maalsel in de blender (met het deksel goed dicht... )? Onze Porkert staat nog in Zweden, die kan ik dus even niet gebruiken.