Hoi,
Ik heb geprobeerd een menu samen te stellen op basis van het vlees wat ik nu in de vriezer heb liggen voor de aankomende +/- 2 maanden,
ik wou een menu samenstellen met een 2 wekelijks rooster.
Het betreft een gezonde amerikaanse stafford pup van 4,5 maand oud van ongeveer 16 kg, ik geef haar dus 5 % van d'r huidige lichaamsgewicht (800gr. per dag)
De groentemix +/- 250 gr in de week mix ik verdeeld over de week bij haar eten omdat ze het niet zo lekker vind.
graag hoor ik wat jullie er van vinden
Week 1
Maandag 800 gr. Kippennekken / Kippenkarkassen
Dinsdag 800 gr. Vleesmix 2 (Rund/Schaap/Geit, Kop/Spier/Orgaan)
Woensdag 500 gr. orgaanmix / 300 gr. Rundspiervlees
Donderdag 800 gr. Kippennekken / Kippenkarkassen
Vrijdag 300 gr. Zalmbotmix / 1 hele zalmkop
Zaterdag 800 gr. Kippennekken / Kippenkarkassen
Zondag 800 gr. Vleesmix 1 60% Rundvlees/20%kipkarkas/20 % pens
Week 2
Maandag 800 gr. Kippennekken / Kippenkarkassen
Dinsdag 500gr. Rundspiervlees/ 300gr. Pens
Woensdag 300 gr. Zalmbotmix / 1 hele zalmkop
Donderdag 800 gr. Kippennekken / Kippenkarkassen
Vrijdag 500 gr. Rundspiervlees / 300 gr. orgaanmix
Zaterdag 800 gr. Kippennekken / Kippenkarkassen
Zondag 500 gr. Wildassorti vlees / 300 gr. Runderhart