Ik lees wel van alles over beginnersbotten, maar zijn er ook beginnerssmaken?
Mijn ouders hebben een hondje dat nu volledig op Smuldier staat. Hij doet het er heel goed op, maar het lijkt mij leuk om eens wat met smaken en merken te varieren. Ik heb ooit eens via dit forum wat vlees overgekocht van iemand om uit te proberen, maar de hond leek echt helemaal niets te lusten. Ik heb daar toen een topic over gemaakt en mensen zeiden toen dat ik misschien te sterkte smaken had gekozen (ik had geloof ik hert, wildmix, kangoeroe, en .. eh.. en nog wat maar dat weet ik even niet meer ::)) Hij wilde het niet eten als het klein gesneden was, en zelfs niet nadat mijn moeder het compleet fijn had gepureerd (waarmee ik dus wil zeggen dat het echt aan de smaak lag en niet aan de structuur, het was echt even fijn gemalen als de smuldier altijd is) Of ja, hij at het wel, maar pas nadat de hele dag niets anders had gekregen, hij at het echt met duidelijk minder plezier dan de smuldier.
Van Smuldier krijgt ie nu de complete vlees versie (rund) en de enkelvoudige kip versie. Die eet ie allebei heel goed. Nu vraag ik mij af wat voor smaken/merken jullie mij zouden aanraden om mee te beginnen voor de afwisseling? Zou bijvoorbeeld de lamsmix uit het verzamel-topic slagerij west iets zijn om eens te proberen..? (er staat dat dat gemalen is dus neem aan dat dat ongeveer dezelfde structuur zal hebben als kvv?)