Mijn katten zitten al weer bijna 3 jaar op KVV en de enige die ze lekker vinden is Haaksbarf, de rest zoals CB vinde ze te fijn gemalen en dan hoeven ze het niet. Helaas is Shaweca zo slim lam en paard uit productie te nemen omdat de afname te laag is. Laten dat nou net de 2 smaken zijn die ze hier wel lekker vinden en aangezien ze rund en zalm niet lekker vinden blijven er maar 2 smaken over en dat is te weinig voor een compleet voer. Compleet barf is geen optie, alleen Max krijgt een kippennek weg terwijl Snoepie er niet eens naar om kijkt. KVV gaat de laatste 3 jaar heel goed en dat wil ik, zeker gezien het medische verleden van de mannen, ook blijven geven.
Kort door de bocht ben ik het gezeik met leveranciers en producenten wel zat dus ik wil het zelf volledig onder controle houden en zelf gaan malen. Ik heb net het topic hierboven al door zitten lezen, maar ik vind het heel moeilijk om zelf een menu samen te gaan stellen. Het is geen probleem om aan de spullen te komen, het IC, Slagerij West en Clazing zitten hier allemaal dichtbij. Ook de percentages snap ik, dat is niet het probleem. Ik zit meer met hoe ik bepaal uit hoeveel bot bv een kippen- of konijnenkarkas bestaat en kan ik bv de vlees/bot mixen van slagerij west op organen na als compleet voor een kat beschouwen. Wat nemen jullie verder van bv geit of lam aan spiervlees Moet ik dan denken aan ribben, schouders, enz.?
Zoals jullie zien een hoop vragen waarvan ik weet dat ik hier zeker een antwoord op zal gaan krijgen. Alvast bedankt voor jullie hulp!