Sorry, jullie zullen wel gek van me worden met alweer een menu, maar ik wil het graag goed hebben voor ik begin...
720 gr. p/d. 5040 gr. p/w.
Vleesbotten 45% 2280 gr
Spiervlees 25% 1260 gr
Orgaanvlees 10% 500 gr
Vis 10% 500 gr
Groente 10% 500 gr
Maandag
ochtend
250gr zalmfilet of kop
avond
160 gr rundergehakt
126 gr groente
Dinsdag
ochtend
380 gr kippenruggen
avond
260 gr paardenvlees
100 gr konijnenlever en niertjes
126 gr groente
Woensdag
ochtend
380 gr geitenribben
avond
210 gr hazenvlees
126 gr groente
250 gr sardientjes
Donderdag
ochtend
300 gr runderpens
avond
380 gr eendenrug
vrijdag
ochtend
380 gr parelhoen
avond
210 gr geitenvlees
biogarde en een ei
zaterdag
ochtend
380 gr konijnenkop
avond
210 gr hertenvlees
zondag
ochtend
380 gr kippendijen
avond
210 gr kalkoenvlees
100 gr lamshart
126 gr groente