Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door renate1985
#1784925
beide mannen zijn met vlag en wimpel door de Apk gekomen bij de DA  :D
de dierenarts was heel tevreden over beide mannen. Ze zijn goed op gewicht, zitten mooi in hun vacht en over hun karakters was ze nog beter te spreken Klasse

Ze vroeg of Ghost zijn broers en zussen ook zo lief waren, want meneer laat alles over zich heenkomen bij de DA ook al is hij nog zo bang Verliefd
En Basco.... tja die is natuurlijk Basco niet als hij niet uitgebreid gaat kroelen  :smitten:
over Basco was ze helemaal tevreden aangezien hij vorig jaar niet zo goed in zijn vel zat. Toen was zijn vacht nog dof en had hij kale plekken van het krabben en bijten ( toen wisten we nog niet waar hij allergisch voor was ) maar nu hij op vers vlees zit glimt hij weer als een spiegeltje en zit weer vol in zijn vacht. Zijn oren zagen er ook perfect uit, voor het eerst geen ontstekingen bij een apk Very  ;D

Ze zijn beide wel afgevallen ( moest ook wel want ze waren vorig jaar iets te dik  :-[ ) Basco woog nu 30,4kg en ghost woog 40,4kg, precies 10kg verschil tussen beide heren.

De mannen kunnen er dus weer een jaar tegen aan  ;)

* Even teer aanvulling: Bij Basco is na een allergie test gebleken dat hij allergisch is voor granen en voor verschillende mijten. We hebben hem daarna meteen van brok op vers overgezet. We hebben een tijdje aan beide honden alleen kvv gegeven en nu zijn ze sinds kort echte barfers  :biggrin2:
Vergeleken met vorig jaar zien ze er beide veel beter uit. Zelfs bij mijn DH Ghost glimt zijn vacht en is heerlijk zacht ( hij had altijd een doffe vacht en die voelde wat "stroef").
En Basco is helemaal aanzienlijk verbeterd qua vacht en zit veel lekkerder in zijn vel.
Door renate1985
#1785247
Ja wij zijn ook ontzettend tevreden. De DA die we nu hadden vond het goed dat ze op vers zaten ( de andere vond dat niet zo goed  ::) ) vooral omdat ze er nu zo goed uit zagen en totaal geen huid klachten hadden of andere dingen. Ze was super tevreden ( en wij natuurlijk ook ).
Dus voortaan voor onze mannen alleen maar Barf en geen troep meer  ;D
Door Antonia
#1787813
Fijn dat het zo lekker gaat met je beide mannen.
Maar misschien een domme vraag, waarom ga je met je honden naar een dierenarts als er niets aan de hand is?
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door