Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door Benjy en Misty
#1778221
Een tijdje geleden was hier een toppic over. Het zou gaan over de lever en nier van runderen en kippenlever. Helaas heeft Benjy echt een hekel aan lever en hij eet eigenlijk alleen maar runderlever en kippenlever. Kan dit op den duur kwaad wanneer hij alleen maar deze levers eet?

Zijn er nog meerdere dieren waarvan lever en nier minder geschikt zijn? Van rund was ik op de hoogte maar van kip niet.  :-[
Door Lizzy
#1778439
Benjy en Misty schreef: Een tijdje geleden was hier een toppic over. Het zou gaan over de lever en nier van runderen en kippenlever. Helaas heeft Benjy echt een hekel aan lever en hij eet eigenlijk alleen maar runderlever en kippenlever. Kan dit op den duur kwaad wanneer hij alleen maar deze levers eet?

Zijn er nog meerdere dieren waarvan lever en nier minder geschikt zijn? Van rund was ik op de hoogte maar van kip niet.  :-[
Nee, dat kan op zich geen kwaad. Zeker niet als je niet te idioot grote hoeveelheden geeft. Je kunt natuurlijk ook biologische runderlever gaan voeren. De meeste honden vinden dat wel lekker trouwens.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door