Ik heb een Groenendaeler reu van 6 jaar oud en ik wil eigenlijk geheel overstappen op vers vlees en hopelijk een soort Barf/kvv combo. Ik ben al van gewone brok naar geperst en deels vlees gegaan, maar het liefste zie ik hem toch met smaak elke dag een bak vlees naar binnen werken.
Ik had een basis van kvv in gedachten (lotgering is in mijn buurt, en smuldier is makkelijk aan te komen) maar wilde graag ook nog het een en ander toevoegen zoals vleesbotten/karkassen voor de afwisseling. Nu is hij niet gewend om bot te eten (alle keren dat hij bot heeft gehad spuugde hij dit later weer uit) dus hoe kan ik het beste beginnen?
Heeft iemand nog tips hoe ik een goed weekmenu samenstel?
En wat voegen jullie nu nog toe aan de voeding? Hij krijgt nu van mij zalmolie door zijn voer en ik las een stuk over zeewier, heeft iemand hier ervaring mee? Het schijnt erg goed te zijn voor de huidpigmentatie en de vacht.