Ik heb en tijdje geleden alweer meebesteld met het Volksverhuizingstopic van hert, struis en paard (oa).
Ik heb het alleen én niet zelf aangepakt en niet direct verwerkt, dus nu weet ik niet meer wat wat is.
May Linn had al een paar goede tips en volgens mij heb ik het hert kunnen labelen als dusdanig (platte plastc verpakking, duidelijk herkenbaar ribvlees).
Maar de struisvogel versus paard, daar kom ik gewoon niet uit. Ook omdat Peggy voor mij wat vlees heeft overgepakt omdat het anders niet in mijn vriezer zou passen, dus aan de hand van de verpakking kan ik niet zo veel zeggen (waarvoor (het overpakken) nog steeds dank, Peggy!)
Ik heb een paar foto's gemaakt.
het één is bruinig, met veel geel vet. Ik had dat Paard gedoopt.
Het ander is veel rozer, heeft weinig vet (maar wat er is is ook geel) en bestaat vooral uit vleespezen/beenspieren (betere omschrijving kan ik er niet aan geven :-\ )
Iemand een idee?
Verpakking met het bruinige vlees met veel vet: (volgens mij zaten er 4 van die verpakkingen in een doos)
Zelfde vlees los in bakje
Het meer roze vlees met spiervlees met duidelijke bindvlieslaag erom.
De twee samen op één foto:
Op zich maakt het niet zoveel uit, maar ik zou het toch graag willen weten...wie helpt mij uit de brand?