NIEUW MENU STAAT 2 BERICHTEN HIERONDER
Hoi hoi!
Nou van de week een avondje aandachtig lezen en doorspitten ben ik heel wat informatie rijker en heb ik (misschien) een menu’tje kunnen samenstellen voor mijn 38 kg wegende, 9 jaar oude kruising labrador/flatcoated Bickie, maar ik loop een beetje vast :shy:
Ik ben uitgegaan van hetvolgende:
2% van 38 kg - 760 gram per dag – 5320 gram per week
50% vleesbot
15% groente
15% orgaanvlees
20% spiervlees
Nu zit ik van de 5320 kg wat hij in de week mag hebben al aan 5132 kg en blijft er voor 4 maaltijden dus nog maar 188 gram over
En pens?? zien jullie dit apart van orgaanvlees, want als ik pens ook nog bij orgaan moet rekenen worden het wel helemaal muizenhappies lijkt mij??
Al met al kom ik er met mijn gewichten niet helemaal uit.
Maandag
ochtend: 378 gram kippennekken
avond: 397 gram groentehappie
Dinsdag
ochtend:
avond: 189,5 gram rundernieren en 189,5 runderhart
Woensdag
ochtend: 1 zalmkop van +/- 600 gram
avond: 362 gram kipfilet
Donderdag
ochtend:
avond: 397 gram groentehappie
Vrijdag
ochtend: 378 gram lamsribben
avond:
Zaterdag
ochtend:
avond: 189,5 gram kippenlevertjes en 189,5 gram kippenniertjes
Zondag
ochtend: 1 hele kip of 1 heel konijn à 1,2 tot 1,5 kilo per stuk
avond: 362 gram paardenvlees
HELLLLLUP........ zouden jullie advies kunnen geven???