Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door Babsie
#1700763
Ik vermoed dat wij binnenkort met onze bulldog naar een Dermatoloog willen om één en ander uit te sluiten c.q. vast te stellen. Ik hoor van velen om mij heen goeie berichten over Mevr Vroom uit Oisterwijk, dat is voor ons 3 uur rijden en aangezien het zomer is en dus warm is dat met onze bulldog geen hele geschikte combinatie.
Als er geen andere optie is dan zullen we gewoon gaan want ook voor de andere gezondheidsproblemen van onze dame rijden we naar Noord Brabant maar ik was benieuwd of er misschien ook een geschikte dermatoloog in noord Nederland zit?
Iemand enig idee?
Door Lizzy
#1700917
Bij mijn weten zijn dit de specialisten in NL:

A. Jassies-van der Lee, Utrecht & Rhenen
J.D. Sinke, Amsterdam
M.W. Vroom, Oisterwijk
Prof. dr. A. Willemse, Utrecht
Dr. M.A. Wisselink, Utrecht
Gebruikersavatar
Door *Dorothea*
#1700970
Ik ken Margreet Vroom niet persoonlijk, maar heb nu wel al een paar keer gehoord dat ze een dieet voorschrijft van tofu met rijst.  :-\ Sinke ken ik niet, de andere drie ken ik vanuit Utrecht. Tsja ik denk dat er niet één echt provers is, wat wel zo was dat je in Utrecht zo weer kon vertrekken om eerst eens 6 weken thuis zelf eten te koken.
Door Fido
#1701540
Jaqueline Sinke en Mieke Leistra werken beide in Amsterdam en zijn specialist dermatologie. Ik ken ze beide (heb met ze gewerkt) en zijn beide kundig en lief voor de dieren.

Het blijft wel standaard reguliere geneeskunde die ze uitoefenen  ;) en op dit moment zijn ze voor onze praktijk niet echt een meerwaarde om dieren met huidproblemen door te sturen omdat we de meeste dieren met huidproblemen kunnen opknappen met orthomoleculaire geneeskunde en goede voeding nadat standaard dingen zijn uitgesloten.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door