Moderator: Lizzy
Inge en Bono schreef: Mijn ouders voeren hun kat (onder andere ) makreel en die gooien 'm in de keukenmachine; dat gaat prima. Dus een vleesmolen zal toch ook wel gaan?Nou een makrelenkop(je) is niet vergelijkbaar met een zalmkop. Die makreelkop kan je bij wijze van spreke met je vingers fijnknijpen. Die zalmkop past bij mij niet eens in de keukenmachine
kira schreef: Dan ga ik dus eerst knippen en dan in de vleesmolen. Moet ik die eerst afstoffen, die heb ik al in huis gehaald om vlees te malen voor als het nestje van de kleine beer ooit geboren gaat worden. Nooit gedacht dat Grote Beer hem nodig zou hebben (volgens mij is ze ook gewoon bang voor zo'n kop, die ogen, die kijken zo naar haar )
Unique schreef: Ik begin met een groot scherp mes. Ik maak de kop in lange smalle stukken. Die gaan dan door mijn Porkert en dat gaat prima.Zo deden wij het ook voor Tristan; in repen knippen. Grote brede stukken 'pakken' niet zo lekker in de vleesmolen.
tristan schreef: Zo deden wij het ook voor Tristan; in repen knippen. Grote brede stukken 'pakken' niet zo lekker in de vleesmolen.
Tis wel even flink malen.
Eet smakelijk, Grote Beer!