Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid van de kat. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderators: koekje, pearlsofpassion

Door Gertruida.
#1640852
Sinds  3 weken is Pepje bij ons komen wonen , ze is een buiten poes en ze heeft tot gisteren in grote bench gezeten , maar ik ben geschrokken toen Pep ging lopen , geen spiertjes , slappe buik  echt geen gezicht , nu mag ze lekker lopen en rennen in de tuin . Maar mijn vraag is , wat kan ik doen om  haar beter te laten lopen , ze krijgt vlees  ze lust echt alles ze is gewoon een zielig hoopje .
Door Mevroi Kruim
#1640969
Achossie, arme Pepje! Wat boft ze dat ze bij jullie terecht is gekomen!

Ik denk dat ze gewoon veel tijd nodig heeft om bij te komen. Gewoon lekker barf of kvv voeren, zoveel als ze lust, liefst meer keren per dag, en een tijdje aanzien hoe het gaat.
Is ze al naar de da geweest?
Door Gertruida.
#1640989
Ja ze is  op alles getest ook , haar prikken ook gehad , geholpen echt onvoorstelbaar wat die stichting doet voor poezen zoals Pep , gechipt,  data bank .
Ik kan zo blij zijn he , net gaf ik haar een snoepje ze pakt het zo uit me hand  , roep ik Rosa ze lust ze , trut ben ik hoor . Maar duurt het lang voor dat haar spiertjes weer wat stevig zijn ? Zo slappe poes heb ik nog nooit gehad , ze is ook mooi hoor .
Door Mevroi Kruim
#1640997
Geen idee hoe lang het gaat duren. Misschien heeft ze haar spieren wel nooit gebruikt  :-\ dan wordt het nog een hele klus voor haar om conditie op te bouwen.
Lief dat ze al naar je toe komt!
Door Gertruida.
#1641001
Ze geeft kopjes maar te vertrouwen is ze niet ze pakt je zo , ik dwing haar niet ze komt zelf maar , ik lok ze met snoepjes .
Gebruikersavatar
Door koekje
#1641051
Ze is er natuurlijk nog maar net en alles en iedereen is eng. En niet iedere kat is even goed gesocialiseerd en soms dat ook niet meer goed. Oude katten krijgen vaak ook hele platte konten.
Ik denk dat haar rustig op krachten laten komen en genoeg rauw voer (kvv of barf) haar goed zullen doen.
 Terug naar “Vragen en Problemen gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door