Sinds een maand of 3 is Baruch volledig overgestapt op Smuldier en dat gaat eigenlijk heel goed, toch heb ik nog een aantal vragen.
Momenteel krijgt hij per dag 2 pakjes vleescompleet á 400 gram, 1 pakje specialiteit(hart, pens, kip ed) á 400 gram en 500 gram macaroni of rijst, daarnaast krijgt hij elke week een ei en 0,5-1 L yoghurt.
Ik zou dit graag willen combineren met BARF of zelfs helemaal willen overstappen maar ik weet niet precies wat ik kan krijgen aan verse ingredienten. Als ik nu op de markt ga vragen bij de visboer en poelier wat die hebben aan vers vlees hoe moet ik dat dan aanpakken? Ik heb hier totaal geen ervaring mee en weet dus ook niet wat bv kippennekjes of een zalmkop moeten kosten. Hoe bepaal ik nu of dat wat ik krijg van goede kwaliteit is voor een redelijke prijs?
En waar zou ik het beste naar kunnen vragen om te combineren met wat ik hem nu voer? En hoeveel KVV moet ik dan voeren en hoeveel vers vlees?