Hallo iedereen,
Om even te checken of ik op de goede weg zit (blijf zitten ) met mijn menu. Ik maak ongeveer voor drie tot vier weken 'vlees-muffins' die ik invries.
Vrijdag is het weer tijd om nieuwe te maken en nu heb ik het volgende menu bedacht:
12 diersoorten (+ hele kwartel & 100 gram hele makreel = 14 diersoorten)
Vleesbot (800 gram):
- 200 gram kipkarkas
- 200 gram eendennek
- 200 gram eendenrug
- 100 gram konijnkarkas
- 100 gram fazantkarkas
Spiervlees (900 gram):
- 100 gram zalm
- 100 gram geit
- 150 gram rundvlees
- 100 gram kalkoen
- 200 gram haas
- 100 gram hert
- 150 gram paard
Orgaan (300 gram)
- 100 gram lamsnieren
- 100 gram eendenhart
- 100 gram kippenlever
Wat ik mij alleen nog afvraag is of de organen in de juiste verhouding zijn... Ik denk namelijk dat ik hierin nog wat kan 'fine-tunen'.
Alle tips zijn welkom!