Vraagje: waar valt vis onder?
Ik heb het ergens gelezen een tijdje geleden maar kan het niet meer terug vinden...
Moderator: Lizzy
Angelique schreef: Ligt eraan hoe/wat vis Een flinke kop valt onder een vleesbot, een filetje onder spiervlees en een hele vis (dus compleet met inhoud) mag je van het geheel aftrekken als compleet prooidier.Sorry was ik even niet volledig... gaat om hele makreel en hele haring.
Bien schreef: Sorry was ik even niet volledig... gaat om hele makreel en hele haring.Als compleet, dus je hoeft het niet mee te tellen.
marye schreef: Als compleet, dus je hoeft het niet mee te tellen.Sorry maar ik snap het niet helemaal, zal er wel aan liggen dat ik beginner ben.
Inge en Bono schreef: Je geeft 300 per dag, dus 2100 per week. Dan hou je 1800 over voor 6 dagen waar je dan je percentages (vleesbot, spiervlees, orgaan en groente) voor berekend. Omdat de vis compleet is hoef je die niet in je percentages mee te berekenen.he dat is me helemaal duidelijk nu, ben beginner maar begin het al beetje te leren, langzaam aan! Super!
Dus inderdaad 300 aan complete vis en verder niets. Je kan die 300 ook over 2 dagen verdelen als dit voor je hond op 1 dag teveel is (teveel als in bv misselijk van worden) Maar dan geef je er dus die 2 dagen ook nog wat anders bij