Omdat Tanja moet herstellen van haar operatie heb ik het volgende in gedachten.
In mijn achterhoofd houd ik dat botten (ook al zijn ze gemalen) wat meer werk vragen van een maag dus die wil ik even niet voeren.
Dit is wat ik voor Tanja in gedachten heb:
- Voor morgen 18maart; 12x100gr hertenvlees
- van vrijdag 19maart tot en met woensdag 24maart; 6x200gr (spiervlees; hert, eend, haas, lam)
- Van donderdag 25maart tot en met woensdag 31maart; 5x240gr (spiervlees + proberen orgaan van kalkoen en lam erbij te doen)
- van donderdag 1april tot en met woensdag 7april; 4x300gr (spiervlees +orgaan proberen)
- van donderdag 8april tot en met woensdag 14april; 3x400gr (spiervlees +orgaan. Ik ga in die week beginnen met 100gr gemalen kipkarkas en iedere dag doe ik er van 50gr gemalen kipkarkas bij, dan kom ik uiteindelijk uit op 400gr gemalen kipkarkas op woensdag)
- van donderdag 15april tot en met woensdag 21april; 3x400gr (spiervlees + orgaan + gemalen kipkarkas. Kipkarkas zal dan 600gr per dag zijn zoals gewoonlijk.)
- Vanaf donderdag 22april gewoon menu eventueel restanten van gemalen kipkarkas opmaken. Dit zal dan 2x600gr per dag zijn.
Het orgaan zal ik de eerste week klein maken (ik heb het idee dat het verteren/verwerken in de maag dan beter/prettiger zal gaan.