Hallo,
Inmiddels weer vlees bijgekocht en aangezien ik de % uitrekenen best nog moeilijk vind, hoop ik dat iemand dit menu wil checken? Het is voor een duitse herderreu van zo'n 40 kg die op brrok virj snel schraal werd ik probeer zo rond 1kg totaal per dag te voeren en ga kijken hoe hij het er dan op doet.
Maandag: 500gr kip karkas, 200 gram groente ( varieerd wat voor soorten)+ei
450gram rundvlees
Dinsdag: 1 kg pens en 300 gram runderknars
Woensdag : visdag; zo rond de 1000gram vis varieerd van zalm kabeljauw,haring, Makreel
200 gram groente
Donderdag; 500gram paard
600 gram runderstrot
vrijdag :300 gram geit of 300 gram lamsbout ( wisseld per week)
500 gram kipgehakt en 200 gram groente+ ei of scheut karnemelk
zaterdag: 400 gram kippennek of kippenbil
450 gram rundvlees
zondag 250 gram hart( rund of kip), 100 gram nier( rund/kip) 100 gram lever( rund/kip)
300 gram geit of lam