Ik heb het boekje gelezen en vond het eerlijk gezegd wat tegen vallen, ik had meer inhoudelijke informatie verwacht. Het geeft inderdaad mooi de geschiedenis weer en verder de verschillende vers "stromingen" maar voor mijzelf heb ik er niets nieuws uit kunnen halen, inderdaad een boekje voor absolute beginners als je het mij vraagt. Want ook als je KVV voert, heb je je denk ik al aardig in de materie verdiept. Naar mijn idee een leuk boekje om de aarzelende (beginnende) versvoeders over de streep te halen en zo gaat het hier nu ook verder in de uitleen.
.
Ik zou graag een boek hebben met voorbeeldmenu's, hoe inknippen? Foto's! En met welk gereedschap? En dan verder tips voor mensen die klein behuisd zijn, vaak op pad wat zijn de extra's die je kan geven en hoe kan je het e.e.a. bereiden. Natuurlijk is de info ook hier op te zoeken, maar toch zou ik de info graag in boekvorm hebben
Al was/is het maar om mijn wederhelft over de streep te trekken.