Ik blijf elke keer toch met een paar vraagjes zitten en ik kan ze hier niet echt terug vinden. Mijn excuses als jullie ze toch al 27 keer hebben moeten beantwoorden...
Ik blijf me soms afvragen waar je bepaalde dingen onder moet brengen. Zijn de volgende dingen bot - vleesbot-spiervlees of...
Strot - luchtpijp - eendenekken -... de voor mij randgevallen dus want er zit bvb bij een nek vlees aan maar ook veel kraakbeen. Een kippedij rekenen jullie dat dan als 50% spiervlees en 50% bot?
Staat er hier trouwens ergens een lijst waarin alles onder de juiste noemer geplaatst is en waar ik kan terug kijken?
Wat ik me ook afvroeg. Ons Nena heeft tot nu toe al eendenekken,kippevleugels, eenderuggen en eendenkarkas gegeten. Kan ik nu overschakelen op kippedijen of iets van ribben of is er nog een stapje tussen?
Met de andere zaken had ze geen problemen en ze beet het elke keer mooi stuk.
En wat ik ook nog wilde vragen en er maar bij voeg...vanzelfsprekend heb je verschillende soorten gevogelte:kip, kalkoen, struisvogel,fazant en die bekijk ik allemaal als verschillende diersoort. Maar wat met kalf-rund en lam -schaap. Reken je die ook als verschillende diersoort want een kalf wort toch een rund en een lam een schaap. Ik veronderstel dat die dus dezelfde voedingswaardes -vitamines en zo meer in zich hebben en je die dus niet echt als twee verschillende bronnen mag bekijken of toch?
Bedankt alvast!