Ik zit even te puzzelen op haar nieuwe menu en dan vooral over de verkrijgbaarheid van een aantal zaken.
5% vet, waar haal ik dat vandaan?
Ik heb mager paardenvlees voor haar waar nauwelijks vet aan zit, aan pens en hart zit soms wat vet en verder houdt het wel op.
Is geitenvlees van het IC wellicht een idee, ik zie wel eens klachten van mensen dat dat zo vet is?
12.5% van haar menu wil ik gekookte bataat en pompoen geven, is dat in deze tijd van het jaar goed verkrijgbaar?
Heeft iemand nog suggesties voor spiervlees?
Ik heb prachtig paardenvlees en nog wat biologisch kopvlees, dat is het...
Haar dieet zal voor ca 20% uit pens bestaan, ik heb lampspens en nog een beetje biologische runderpens.
Is er ook aan paardenpens te komen, daar hoor ik eigenlijk nooit over, maar het zou wel weer wat variatie bieden?
Welke supermarkt verkoopt de meeste biologische groente?
Hier in Zoetermeer is een prima Natuurwinkel, maar daar zijn de prijzen wat minder prima
Alvast bedankt voor jullie hulp en meedenken