Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Gebruikersavatar
Door Sher
#1453526
Chispa is dol op sneeuw. Hij vindt het om op te vreten.  ::) Helaas neemt hij stiekem af en toe een hapje of likje. Kan dat eigenlijk kwaad?  :-\
Gebruikersavatar
Door me and my boys
#1453536
zo af en toe niet, maar als het met schepen naar binnen gaat kunnen ze flinke buikpijn krijgen met diaree tot gevolg.....
de jongens doen het hier ook wel....met mate ;D
Door pallas
#1453619
Nox heeft het gister iets te gek gemaakt met sneeuw eten , vandaag dus een dunne flats.
Maar verder geen last hoor. Nu de tweede dag weet ze al dat af en toe een hapje lekker is , maar dat je niet hele bergen moeten eten :)
Door Nadia
#1453854
Vandaag op cursus zei de trainer dat het weldegelijk gevaarlijk kan zijn met TEVEEL sneeuw eten. Helaas weet ik niet wanneer het teveel is..
Door Esther Q
#1453913
Onze honden happen ook soms sneeuw als ze het warm hebben om af te koelen. Sommige behoorlijk wat en dan kunnen ze diarree krijgen. Buikpijn is hier nog niet voorgekomen. Gevaarlijk, teveel, tja, alles waar te voor staat is 'gevaarlijk'.
Gebruikersavatar
Door Hitam
#1457381
Ze kunnen er bloederige diarree van krijgen. Soms behoorlijk heftig. Aan de andere kant eten alle wilde dieren nu sneeuw om vocht binnen te krijgen, dus waarom zouden honden dat niet kunnen?
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door