Ik ben nog maar net begonnen met mijn hond vers vlees voeren.
Nu vraag ik me af of ik beter gewoon hart kan voeren of ontvet?
Iemand ervaring hiermee?
Bij voorbaat dank.
Laatst gewijzigd door malimaniac op zo 13 dec 2009, 22:43, 1 keer totaal gewijzigd.
Nee, ik was aan het bestellen en toen kon ik kiezen tussen gewoon en ontvet.
Dat ontvette hart is ook gelijk 2 a 3 keer zo duur, dus dacht vraag het eerst ff.
Wanneer 't hart zonder vet echt zo veel duurder is, dan zou ik gewoon hart met vet kopen en dan zelf
't meeste vet eraf halen. 'n beetje vet erop kan wel hoor,maar ik hou niet van de hele grote klodders vet wat er
soms aan zit.
neem je runderhart
of lams hart?
als er veel vet aan zit snij je dat er af
dat kun je smelten in de magnatron of in de oven
giet het in een ijsklonten bakje
dan laten stollen
heb je heerlijke snoepjes
Ik haal me hart bij de slager en zit nooit een grammetje vet aan, maar wat vet erbij zou ik persoonlijk niet erg vinden.
Wel gek dat je meer betaald als er meer vet aan zit.