Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door Lizzy
#144370
Verdorie, Pinkel moet sinds gisterenavond alsmaar (plotseling ook) niesen, bellen we net de DA, verdenkt hij dat ze een grasaar in d'r neus heeft. Vanmiddag moeten we waarschijnlijk naar zijn praktijk of direct door naar Den Haag (specialist) en moet ze onder narcose om in d'r neus te laten kijken.......

Verdorie!

Ik zou denken dat een hond met grasaar in de neus permanent moet niesen?
Door Cathelijn
#144372
ja dat lijkt mij ook Lizzy! En dat ie over zijn neus gaat wrijven ofzo!! Wel goed dat ze bij de da op een grasaar zijn voorbereid, want die dingen kunnen ontzettend vervelend worden. Succes ermee.
Trouwens Jonas heeft ook een paar van die buien gehad, soms nog een beetje 's avonds, maar het is elke keer weer snel over.. hopelijk bij Pinkel ook!
Door Lizzy
#144373
Nou, we zijn net teruggebeld. De DA vertrouwt het niet en we moeten om 15:15 uur in Den Haag zijn.... :'(
Door Jo
#144375
Godsamme zeg....ja stel je voor dat jullie eens een keer géén zorgen zouden hebben zeg.... :-\
Dan krijgen jullie accuut afkickverschijnselen !
Door Lizzy
#144379
Ja, we zouden eens niet wat hebben... Ik vind het eerlijk gezegd wazig... Van een grasaar verwacht ik inderdaad meer niesen en ook meer pijn en paniek bij een hond en dat ze dus aan de neus zouden gaan wrijven... maar goed, het zal wel...
Door Cathelijn
#144380
ze kunnen het maar beter zeker weten in dit geval...
Er wordt tenminste goed naar gekeken. Hopelijk valt het nog mee!
Door Lizzy
#144381
Cathelijn-Jonas schreef: ze kunnen het maar beter zeker weten in dit geval...
Er wordt tenminste goed naar gekeken. Hopelijk valt het nog mee!
Ja, dat is wel zo maar voorlopig krijgt ze toch weer sowieso een roesje/narcose en dAAr baal ik dan zo van he.... Want stel er zit niks, is ze toch weer mooi voor Jan Doedel onder narcose geweest. En ik heb wel gemerkt (met Whoofer) dat een narcose ook niet ongemerkt aan een dier voorbij gaat. Volgens mij denken we daar vaak iets te licht over.
Laatst gewijzigd door Lizzy op vr 13 aug 2004, 12:17, 1 keer totaal gewijzigd.
Door Netty
#144386
waarom denkt je dokter gelijk aan een grasaar?
Tof loopt ook iedere keer te niezen, kan het geen allergie zijn?
Door Lizzy
#144387
Netty schreef: waarom denkt je dokter gelijk aan een grasaar?
Tof loopt ook iedere keer te niezen, kan het geen allergie zijn?
Omdat het hier stikt van de grasaren en omdat het niesen plotseling (out of the blue) ontstaan is....
Gebruikersavatar
Door Binno
#144388
Blijft hij nog steeds niezen? Kan een grasaar zijn, maar is misschien gewoon geïrriteerd neusslijmvlies, allergische reactie of heeft hij iets kleins opgesnoven op de wandeling? Graszaadjes, zandkorrels, of pluisjes?
En gaat hij bij dat niezen ook heel gekke snuiten trekken? Dat komt hier soms ook voor als ze iets irritants opgesnoven hebben, maar dat gaat dan meestal snel weer over.
Gelukkig weet je straks meer, en ja, die narcose, wel vervelend, maar het komt vast wel goed met Pinkel hoor! :-*
Gebruikersavatar
Door sylvia
#144389
He jakkes Liz :-\ :-\ :-\ als het regent dan stort het ook hé, ik hoop zo dat jullie helemaal voor niks gaan, misschien heeft hij wel een beestje opgesnuffeld
Door Margreet2
#144391
Veel suc6 in Den Haag maar ik zou wel verwachten dat je DA eerst zelf de moeite neemt om in de neus te kijken. Misschien kan hij/zij er wel zo bij als er inderdaad iets in zit. Iemand de kop echt stevig vasthouden en dan er rustig gekeken worden.
Kan het niet iets heel gewoons zijn: pollen in de lucht of? Of een grassprietje dat ze heeft opgesnoven van net gemaaid gras? Dat heb ik wel eens met een kat gehad. Niezen, niezen en toen kwam er gewoon een grassprietje uit. Wel was het goed dat je naar de DA gaat want zoiets kan naar boven kruipen. Maar weer een roesje daar ben ik het mee eens, is niet echt goed!
Probeer maar positief te blijven, misschien is het 'n kleinigheidje.
Margreet
Door Lizzy
#144392
Belde net Leo en ik zei dat ik het erg rap vond om te veronderstellen dat het een grasaar is (tegenstribbelen noemen we dat ;D). Maar goed, Leo heeft met de DA gesproken en als het wel iets is wat er niet uit zichzelf uit komt, kan zij chronische neusproblemen krijgen en daarom moet er naar gekeken worden. Tja, dan ben ik uitgestribbeld, zeg maar....
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door