Ik vroeg mij af hoe jullie porties maken. Dan heb ik het er niet over hoe jullie dingen in 2e of 3e snijden, hakken of knippen.
Maar gewoon hoe??
Ik heb nu dus voor iedere hond voor iedere dag 'complete' maaltijden geportioneerd. Dus 50% vleesbot, 20% orgaan en 20%spiervlees allemaal samen in een zakje en zo in de vriezer, de groentes krijgen ze in de vorm van tafelrestjes, maar daar komt snel verandering in.
Ik hoef dus alleen nog maar te kijken welk zakje voor wie is (heb er blaadjes met de naam in geduwd)laten ontdooien en in de voerbak doen (en het blaadje er uit halen )
Omdat ik met verschillende gewichten zit (1 is 60kilo, 1 is 17kilo en de ander is 20kilo, maar die laatste mag wat extra krijgen) lijkt het mij erg ingewikkeld om het anders te doen, al zou ik niet weten hoe ik het anders moet doen.
Is dit erg ingewikkeld hoe ik portioneer? Heeft iemand tips voor portioneren. En hoe in de toekomst met karkassen? Of hele dieren? (denkt aan een hele kip)