Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

#1380723
al een paar dagen druppels gehad en nu een zalfje.
die arme pup is ongeveer getraumatiseerd door de DA's en baasjes die vloeistof en zalfjes in z'n ogen doen, nooit gedacht dat een hond nog lastiger was dan een kat met zoiets  :o
wat kan die vechten zeg!
er zit één traanbuis verstopt, als 't eind vd week niet beter is moet dat doorgespoeld worden ( moet hij onder narcose  :-\  )
Laatst gewijzigd door ibbi op do 15 okt 2009, 11:29, 1 keer totaal gewijzigd.
Door inni
#1380790
Moet hij echt onder narcose??? Bij Berre zijn aan beide oogjes de traankanaaltjes zonder verdoving opengemaakt. Bij 't eerste oogje zonder veel tegenstribbelen, 't tweede was wel even vechten (hij is na al die onderzoeken, prikken en narcoses ook geen rustige DA bezoeker.

Spoedig beterschap voor 't kleintje en sterkte voor 't baasje.
Door Fido
#1381429
inni schreef: Moet hij echt onder narcose??? Bij Berre zijn aan beide oogjes de traankanaaltjes zonder verdoving opengemaakt. Bij 't eerste oogje zonder veel tegenstribbelen, 't tweede was wel even vechten (hij is na al die onderzoeken, prikken en narcoses ook geen rustige DA bezoeker.

Spoedig beterschap voor 't kleintje en sterkte voor 't baasje.
En zo'n gevecht win je dan één keer, wat je overhoud is een dier die nooooooiiiiiiiit meer vertrouwen heeft in de da en alles er om heen.
Vechten bij een oog  ??? wat voor risico neem je dan?

Neeehh dan maar een roesje wat direct geantagoneerd wordt. Geen risico op verder oogletsel, geen deuk in het hondenzieltje en veiliger voor alle partijen  ;)
Door ibbi
#1381497
vind ik ook hoor.  hij is de hele week ook al behoorlijk van streek doordat we de zalf moeten geven. en de onderzoeken vond hij ook vreselijk  :(
  donderdag ( zijn jullie zeker camperen  :D  veel plezier! ik hoop dat t droog is ) hebben wij de vervolgafspraak gemaakt.
Door ibbi
#1383059
de afgelopen 2 dagen ging het zalven al makkelijker , dus ik vermoedde dat de pijn minder werd.  en gelukkig was dat zo, vanmiddag bij de DA ging het prima, de zwelling is weg en het traanbuisje is weer open!!!
:groupwave2:
#1389041
Afbeelding


helaas, pup loopt er nu zo bij  :-\  1 oog bleef ontstoken, ander oog zat hij zo met z'n poot in dat dat nu een beschadiging heeft, hij maakt niet genoeg traanvocht aan en beide kanten zijn weer ontstoken.
moet een week een kap op en zalven, en een maand traanvocht toedienen  :-\
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door