Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door charmed
#1343111
16 maart 2006 veranderde het leven van 8 shelties. Ze kregen na 1 week goed  ziek zijn diarree en overgeven. Er veranderde veel voor hen. De oudste dames kwamen weer in de benen en voor Savannah begon een nieuw tijdperk na dik een jaar Epileptische aanvallen te hebben gehad. Een onderdanige sheltie die aanvallen kreeg van een "Nee" of als ik weg ging, als wij 1 minuut te laat waren met eten, als ze bepaalde medcijnen kreeg, later na overstappen bleek dat haar brokken de grootste boosdoener waren van de aanvallen, veranderde in een zelfverzekerde vrolijke sheltie. Ogen begonnen te glansen, van een mokkende sheltie bij de bak werd ze een lekkerbekkie die van fruit en  eten houdt. Fruit op de eerste plaats, want dat vind ze toch wel heel lekker. Als ze vlees met fruit zou krijgen, zou eerst het fruit verorberd worden alvorens ze het vlees op eet!

Haar eerste Epileptische aanval was na een operatie, ze ontwaakte in aanval. Dit was op 26 april 2005. In augustus 2005 zijn we begonnen met een Homeopatische behandeling, wat gedeeltelijk aansloeg. De aanvallen werden minder hevig en korter. 16 maart 2006 zijn we begonnen met Carnibest. Het was alsof ze een nieuw leven kreeg, ze begon te glimmen, werd weer vrolijk en een onbezorgde sheltie, die graag mag blaffen.
29 maart kreeg ze nog een aanval na het vinden van een oude brok, hierna hebben we alles met gluten en granen gedoneerd aan anderen
9 september 2006 kreeg ze nog een aanval door de verhuisstress (1/2 uur clusteren in het bos)
4 Februari 2007 was ze misselijk en kreeg ze primperid en wederom ging ze onderuit
De laatste aanval op 21 augustus 2007 - Ze was heel hyper tijdens de wandeling, ze ging op drie poten staan, begon te waggelen, ik ben er naar toe gerend en ik kon haar opvangen. 5 minuten bewoog ze geen vin!

In januari hebben we een andere potentie gekregen van het Homeopatische middel wat ze heeft voor haar aanvallen, omdat ze toch wat onrustig was in haar hoofdje. Al snel werd haar hoofdje weer rustig.
Ondanks alles wat Savannah de laatste weken meegemaakt heeft is het ons toch gelukt. Ze is 2 jaar vrij van aanvallen.
Gebruikersavatar
Door Charlie Angel
#1343174
Wat een heerlijk bericht dat Savannah na al die ellende al 2 jaar aanvalsvrij is zeg zelfs na de laatste weken.
Houden zo! :-* :-*
Door charmed
#1343814
Iedereen bedankt voor de reacties. Het is heerlijk als je je om eentje minder zorgen hoeft te maken op Epileptisch gebied dan. Dat geeft iets meer rust :)
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door