Hoi,
Ik ga van leverancier wisselen (i.v.m. veel te lange leveringstijden (wacht al vanaf 27 april op vlees...)) en nu moet ik dus nieuwe keuzes gaan maken (ben met een nieuw menu bezig).
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen met kiezen...
Wat kan ik het beste kiezen...
Geitenstukjes of geitensnippers?
Runderborst of sienna?
Kalfskopvlees of kalfsnippers?
Schaapstukjes of lamssnippers?
(Zou het duurdere het betere vlees zijn?)
Geven jullie je honden ook hersenen? (kalfshersenen)?
Lamstesten?
Longen?
Is het goed om deze toe te voegen bij de (hart, lever, maag) Wil Tom ook nier gaan geven. (Dat ontbrak ook in mijn menu)
Weten jullie of de jonge geitenribben van Islam Center te hard zijn? (Las net een bericht daarover?)
En anders eventueel de lamsribben (al zijn die wel duurder)? Zijn die ook zacht?
En lamsnek?
Kan ik die ook gerust bestellen/geven?
En kalfspoot?
En kalfsstaart? (al vind ik die vrij duur)
Hollands geitenvlees met been (zadel of schouder of nek)?
Of Hollandse geitenbout (met been).?
Weet niet zo goed welk bot ik moet bestellen. 'k Wil in ieder geval ook kippoten, kipvleugels bestellen maar heb er nog wat ander bot bij nodig. Kunnen jullie me advies geven?
Kan ik mijn hond ook strotjes geven en waar kan ik die dan onder rekenen?
Hoor graag van jullie!
_________________
Groetjes, Daniëlle
Kijk ook eens op Tom zijn blog:
http://www.tomendanielle.blogspot.com