Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

#1267339
Vanochtend is grote Beer onder het mes geweest. de bult in haar bek is weggesneden. Ik kon blijven wachten en mocht er bij zijn toen ze weer wakker werd. Inmiddels is ze weer enigszins groggy in de auto gestapt en ligt ze thuis haar roes uit te slapen. Op dit moment kunnen we verder niets doen. Het wachten is op de uitslag. Dat kan zeker een week duren.
Verder blijven er zorgen om kleine beer. Die blijft wat strammetjes en we kijken elke dag en elk moment weer opnieuw hoe ze "loopt". Zucht.....
Konden we haar maar in een porseleinkastje stoppen samen met alle andere dieren.

edit: Kleine Beer loopt nu weer volledig op drie poten en wij zitten met de handen in het haar.
Laatst gewijzigd door kira op wo 27 mei 2009, 15:00, 1 keer totaal gewijzigd.
#1268430
grote beer haar wond ziet er mooi uit, wel veel tandvlees verdwenen. En het is denk ik pijnlijk, tenminste, ze kwijlt wat af en dat heeft ze nog nooit gedaan. Daarnaast ademt ze erg via haar neus, je ziet die echt bewegen. Ze drinkt veel water, maar ze is levendig en hongerig. Nu hopen dat de uitslag goed is, in ieder geval dat alles weg is.

Kleine beer is nog zielig, morgen gaat ze weer terug voor behandeling en recht zetten van 't gewrichtje dat dwars ligt. Hoop dat het driemaal is scheepsrecht is en dat het daarna nooit meer terugkomt. 't arme ding kan niet eens zitten voor een plasje. En dat moet ze toch echt af en toe wel doen.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door