Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door Nicky
#1251623
Jaia heeft weer wat nieuws verzonnen...Ze eet raar de laatste tijd, ze wil wel maar ze durft niet ofzo...en als ze heeft gegeten dan piept ze en bijt ze naar haar buikje...vooral tussen dr achterpoten...ze gaat dan in een kronkel liggen en staren en piepen naar dr buikje...of een speeltje pakken en daar heel hard nee rennen en knagen...na een kwartiertje is het weer weg...dit gaat nu al een tijdje zo...Heeft iemand een idee wat dit kan zijn??? Ze heeft het wel eens vaker gehad, zonder duidelijke aanleiding (heeft niks raars gedaan of gegeten)
Het is duidelijk dat ze er pijn aan heeft, maar wat kan hier nou toch de oorzaak van zijn?
#1251945
Wat krijgt ze te eten?? Balou heeft dit namelijk ook gehad een paar jaar geleden en hij bleek dus gewoon doodziek te worden van de KVV omdat er kip in zat, waar hij dus niet tegen kan. Hij had wel honger, kwam wel elke keer kwam kijken bij zijn voerbak maar op een gegeven moment at hij gewoon niet meer omdat hij er zo ziek van werd.
Nadat ik volledig met hem ben gaan barfen is dit langzaam maar zeker overgegaan.
#1252323
ze krijgt van alles...alle merken en alle soorten en ze kan er tijden geen last ven hebben..vaak wel na dr loopsheid en dan is het een paar dagen en dan is het over...zou het misschien door gras eten kunnen komen? of dr anaalklieren?
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door