Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door dirkje
#1242602
goedemorgen,
hier ben ik weer.het ging zo goed met dirkje maar deze week is het weer hoopeloos.ze is weer vreselijk aan het bijten.alleen maak ik me nu een beetje zorgen want ze bijt erg op haar heupen terwijl haar huid er daar juist goed uit ziet.ook merk ik dat haar poten zeer doen ze loopt op eieren en als je op de lange pijpen drukt trekt ze haar poten weg.dus ze heeft of erge groeipijnen of ze heeft een slecht gestel.ik weet dat ik foto s moet laten maken maar ik ben erg bang voor de uitslag.ik heb altijd tweedehands honden gehad en twee heb ik er op jonge leeftijd in moeten laten slapen omdat ze de heup uit de kom hadden getrokken en er niks meer aan te doen was omdat ze hd hadden.dirkje is mijn eerts pup in de hoop dat we er wat langer plezier van zouden hebben.ze is nu10 maanden maar we hebben van dat ze 4,5 naanden was al weer veel zorgen.ik wordt er een beetje moedeloos van en weet het nu gewoon even niet meer.ik kan ook niet zeggen dat ze van achter erg stabiel is ze staat erg wiebelig op haar poten eigenlijk weet ik het denk ik wel maar ik wil er ook nog niet aan.ik denk dat ze meer mankeerd dan dat ik nu weet.ik moest dit gewoon even kwijt en hoop dat iemand iets positief weet om me weer op te ktikken zodat ik weer met haar verder kan.
monique
Door Lizzy
#1242608
Ik zou zelf als de wiedewaai naar de dierenarts gaan en om een doorverwijzing vragen naar een orthopedisch specialist. Er moet goed uitgezocht worden wat ze mankeert. Mogelijk dat ze op haar heupen bijt als uiting van pijn. Ik ben bang dat ik niks positiefs heb, je moet gewoon naar een specialist. En tegen groeipijn is zoveel te doen, ik zou me daar niet zoveel zorgen om maken. En weet je, als ze iets mankeert aan haar gestel, kun je dat beter nu weten en niet over 6 maanden. Ze is nu nog jong, je kunt misschien nu nog met niet al te ernstig ingrijpen wat betekenen/doen.
Door Truus
#1242694
Eens met Lizzy, niet zelf aanmodderen en zo snel mogelijk naar de dierenarts. Je kunt je kop wel in het zand steken maar daar schiet je niks mee op en jouw pup ook niet. Hoop dat het allemaal mee gaat vallen.
Door *wendy*
#1242695
Struisvogelpolitiek helpt je niet in deze en al zeker je hondje niet.
Dus ik zou ook maar eens "hard gaan rennen" naar iemand die er meer verstand van heeft.

Sterkte  :-*
Door dirkje
#1242802
jullie hebben echt helemaal gelijk morgen ga ik gelijk de dierenarts bellen maar ik vrees het ergste.ik ben bang dat haar achterkant toch erg slecht is en vraag me nu wel een beetje af hoe we verder moeten en of we verder kunnen.ik hou jullie op de hoogte.
monique
Gebruikersavatar
Door Hitam
#1242955
Dit is wel de leeftijd dat ze allemaal wat wiebelig zijn, en zeker die reuzenrassen dus het hoeft niet perse rampzalig te zijn.
Door coby.p
#1243287
sterkte bij de DA
je kan maar beter zo vroeg mogelijk weten, wat er is

coby
Gebruikersavatar
Door Hitam
#1243329
Ik bedoel niet dat je niet naar de dierenarts moet. Foto's zeggen gewoon het meeste, dan weet je waar je aan toe bent!
Door dirkje
#1243332
nou het wordt een heel verhaal.fotos zijn gemaakt linker heup is goed rechts iets afwijking ook fotos gemaakt voor de groeipijn was wel te zien op de foto van die wolkjes.dus opzich ben ik best wel te vrede.wou wel meteen pijnstillers meegeven maar heb dit even gelaten omdat ik met tanetje er over gehad had dat dirkje aan het ontgiften is van al die zooi die ze de laatste tijd heeft gehad en ik er eigenlijk geen zooi meer wil geven.ons is ook wel opgevallen dat dirkje vooral smorgens en als ik uit het werk kom heeft gebeten ze ligt dan opeen wollenkleed te slapen.haar huid nog eens goed bekeeken en ze heeft toch nog hier en daar een pukkeltje. dus vanmorgen ook maar het kleed eruit en een mand met een katoenenlaken erin.misschien heeft ze hier toch ook last van.gisteren ook de mensen gemaild waar ze vandaan komt.dirkje was de kleinste uit het nest maar is nu bijna net zo groot als hun reu.ze goeit dus echt hard,maar ze is wel mooi schraal heb dit ook bewust gedaan voor de groeien haar heupen.hun teef die hebben ze ook nog zijn broer en zus van dirkje is kleiner maar wel 4kilo zwaarder.ik laat haar maar een beetje met rust korte wandelingen en lekker in de tuin.met tannetje had ik afgesproken om haar 6 weken op vlees te laten staan omdatzij wel het idee had dat haar huid aan het herstellen was en als er dan nog iritaties zijn op de huid om dan verder te kijken.maar eerst rust voor dirkje en ik moet vooral denk ik wat meet geduld hebben,maar dat valt niet erg mee.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door