Heb voor het eerst een menu gemaakt voor Piper. Zou het fijn vinden als jullie ervaren barfers hier eens naar zouden willen kijken.
Hoop echt dat ik het goed doe, maar suggesties en commentaar is altijd welkom! Ik moet nog heel veel leren.
Ik ga er maar even vanuit dat Piper 23 kg mag wegen, hij mag namelijk wel iets bijkomen vandaar een iets hoger gewicht. Daar neem ik 2% van. Dat is 460 gram per dag, 3220 gram per week.
En dan houd ik de volgende percentages aan:
50% Vleesbot = 1610 gram per week
15% Orgaanvlees = 483 gram per week
20% Spiervlees = 644 gram per week
15% Groentes, noten, yoghurt en ei.
Maandag kippennekken, lamshart, wildmix en groente
Dinsdag eendekarkas, runderlever, geitsnippers, groente
Woensdag eendennekken, pens, lamssnippers, groente
Donderdag konijnkarkas, kippenhart, paard, groente
Vrijdag kipkarkas, runderhart, kalkoen, groente
Zaterdag zalmkop, kippemaagjes, rund, groente
Zondag parelhoenkarkas, kippenlever, hert, groente
Maandag eendennekken, pens, kalfssnippers, groente,
Dinsdag kipkarkas, runderlever, paard, groente
Woensdag konijnkarkas, kippenmaagjes, wildmix, groente
Donderdag parelhoenkarkas, runderhart, geitsnippers, groente
Vrijdag zalmkop, kippenlevertjes, hert, groente
Zaterdag Kippennekken, lamshart, kalkoen, groente
Zondag Eendennekken, kippenhartjes, rund, groente
De groentes: Sla, Wortel, Bieten, Andijvie, Knolselderij, Aubergine, Witlof, Komkommer, Courgette.
Voor de noten heb ik walnoot, hazelnoot, amandelen en pijnboompitten.
Ben heel benieuwd naar wat jullie er van vinden. Ik mis zelf de vis, maar die wil ik eigenlijk als extra gaan geven, of is dat niet verstandig?
De moeilijker botten hebben we nog even achterwege gelaten, die zijn voorals we een stukje verder zijn.