Ik had nog een vraagje:
Ik heb morgenavond parelhoenkarkas op het menu staan is dat nou bot/vlees of moet ik de helft van de grammen parelhoen en de andere helft spiervlees geven, ik vind ze nogal kaal ze zijn van Herby.
Moderator: Lizzy
deja schreef: Ik had nog een vraagje:Het is geen bot en het is ook geen vlees, het is vleesbot. Ik reken ze tot de 50/50 vleesbotten en er gaat dus altijd ofwel spiervlees ofwel orgaanvlees bij.
Ik heb morgenavond parelhoenkarkas op het menu staan is dat nou bot/vlees of moet ik de helft van de grammen parelhoen en de andere helft spiervlees geven, ik vind ze nogal kaal ze zijn van Herby.
*Dorothea* schreef: ik vind ze juist altijd redelijk bevleesd , alleen de borstfilet is eraf maar de poten zitten er bij mij altijd nog aan.Ja, ik vind ze ook altijd goed bevleesd hoor. Toen Beau nog 2 x daags een maaltijd kreeg, kreeg hij de parelhoenkarkassen altijd zonder spier- of orgaanvlees erbij.
*Dorothea* schreef: ik vind ze juist altijd redelijk bevleesd , alleen de borstfilet is eraf maar de poten zitten er bij mij altijd nog aan.helemaal mee eens, zelf de vleugels zitten eraan