Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Gebruikersavatar
Door Lefki&Amy
#1055245
Wie weet er een goede osteopaat/orthomanuele therapeut in de omgeving van Nijmegen ivm spondylose/nekklachten!!???
Door Femke
#1055714
yuki13 schreef: Wie weet er een goede osteopaat/orthomanuele therapeut in de omgeving van Nijmegen ivm spondylose/nekklachten!!???
Ik heb goede ervaring met Martine Burgers. Zij zit in Spankeren wat ongeveer 35 km van Nijmegen is. Haar collega Marielle Kamphorst zit in Vorden, wat zo'n 55 km van Nijmegen ligt.
Hun website is http://www.osteopathiepaard.nl (ze doen oorspronkelijk paarden, maar daarbij ook honden)

Tenslotte vind je hier nog een lijst met alle osteopaten voor dieren in Nl en Belgie: http://www.barfplaats.nl/forum/index.ph ... 672.0.html
Door Femke
#1059019
yuki13 schreef: Ben heel benieuwd naar jouw goede ervaringen in Spankeren.
Wil je er iets over vertellen??

ik ben er begin 2007 geweest met Sunday omdat hij forse rugproblemen had. Hij was zichzelf niet, reageerde tot overmaat van ramp ook nog heel slecht op de pijnstilling (maagproblemen)
Na 1 behandeling was het probleem opgelost. De behandeling werkt nog een poosje na, daarom moest ik een week of 4 of 6 wachten, daarna terugbellen om te vertellen hoe het gaat.

Wat opvallend was is dat zijn maagprobleem na de behandeling even terugkwam, terwijl hij al een week of 2-3 geen problemen meer had gehad.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door