Moderator: Lizzy
vanaalst schreef: da's een goed idee, gedroogde long of pensstaafjes!Meer beweging lukt op dit moment niet in verband met een schouderblessure.
En je bent al geminderd met de hoeveelheid vlees, misschien wat meer lich. beweging?
Happy Tail schreef: je kan zijn kong toch ook met gemalen verse pens en stukjes verse long vullen? gedroogde pensstaafjes in een Kong lijkt mij namelijk niet zo heel handig. Vergeet ook niet da tkaas en worst niet alleen vetter is, maar ook zout bevat, iedere dag een gevulde kong hiermee kan naar mijn idee wat te veel zout opleveren.Huttenkase met stukjes long ga ik eens proberen. Bedankt.
Kong vullen met huttenkase kan ook, en dan kun je ook daar dan stukjes long in mengen
Nitus schreef: Je kunt een pensstaafje even nat/ vochtig maken en dan in de kong proppen (dubbelvouwen oid en dan weer laten drogen), dat kost ze meestal aardig wat moeite om het er dan weer uit te halen. Voordeel is dat je dus minder vulling nodig hebt = minder calorieën en dat hij qua tijd er net zo lang, zo niet langer mee bezig is. Deze tip komt oorspronkelijk van Oebaya .Pensstaafjes is hij niet gek op en CB vind ik zelf niet zo'n goed idee, omdat hij stuitert met de kong, waardoor de CB alle kanten op vliegt. Gedroogde long heeft hij nog nooit gehad, dat ga ik eerst eens proberen. Maar bedankt voor het meedenken.
Je kunt ook een gedeelte van de CB in de kong prakken, vond Gitte altijd erg lekker en zo was ze langer met haar eten bezig en daardoor meer voldaan. Succes met het afvallen!