Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Gebruikersavatar
Door kira
#1028795
Het zat niet mee vandaag. Moesten voor Fysio naar de da. Theemuts ging mee, moest een enting. Zeiden net tegen elkaar, ze gaat nu ook likken en is vast nu loops, komt mooi uit voor de vakantie. Niet gekeken en snel inladen en rijden. Bij de da begon het met lichamelijk onderzoek, één oor rood, tegen ontsteking aan. En toen hart, niets aan het handje. Iets tandsteen maar voor leeftijd geen probleem en gezond tandsteen. Toen de buik en gillen dat theemuts deed. En wij zeggen ze is net loops, nou mooi niet, allemaal viezigheid. Met ab naar huis en maandag 9 uur wordt de baarmoeder verwijderd. Als het dit weekend minder gaat moeten we bellen en wordt er direct geopereerd. Zitten nu dus sip te kijken. En houden haar in de gaten, in de hoop dat het tot maandag kan wachten.
Gebruikersavatar
Door kira
#1028802
Ze is net 7 jaar geworden. Het is een open baarmoederontsteking (het komt eruit) en het hangt denk ik samen met de nieuwe loopsheid. Maar die zou ook aan het eind kunnen zitten. We hadden zelf al gezien (en gerekend) dat er loops geworden moest worden. Maar ze vloeien hier minimaal en dan merk je zo weinig. Grote beer is duidelijk loops, theemuts had wel het gedrag (veel plassen, erop uit willen) maar verder niets gemerkt. Ze is meestal als eerste loops, dus we waren al wat verbaasd. Reuen vinden haar eigenlijk nooit erg aantrekkelijk, het is zeg maar een hond die je op het hoogtepunt nog mee kan nemen en dan reageren de reuen ook niet.
#1028876
He getver, dat kan er nog wel bij zeg, arme theemuts. :-\
Heel veel sterkte dit weekend met haar en vooral ook maandag met de operatie.
Hou haar maar goed in de gaten en ook voor theemuts een dikke knuffel. :-*
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door