Hoi Barfers,
Mijn halve vakantie gaat tot nu toe om met het lezen op Barfplaats..... Hoe houden jullie het bij?
Even weer een vraagje: ik was vanmorgen bij de slager bij onze Supercoop om te vragen naar restvlees (gebruiken ze zelf voor de gehakt) en onverkoopbaar vlees, dat gaat dus in de Kliko en naar de stort. Op mijn vraag of ik dat mocht kopen/hebben voor mijn hond was het antwoord een zeer verbaasd nee, mag niet verkocht worden. Heb op dit forum volgens mij wel tips gelezen dat dit een goedkope manier is om aan vlees te komen. Morgen is de bedrijfsleider er weer. Hebben jullie tips om te beargumenteren waarom ze dit wel kunnen/mogen (moeten ) verkopen aan iemand voor een hond? Of moet je gewoon bij de kleinere winkels zijn en werken grote supermarkten hier uberhaupt niet aan mee?
En ik zou er geen topic voor durven openen maarre....: eten jullie honden buiten of binnen? Mijn vriend gaat al bijna over zijn nek van de geur van pens en ik kan me zo voorstellen dat hij liever geen rauwe botten op de keukenvloer heeft (is ook nog een een 'open' siergrindvloer, kan van alles tussen vallen) dus ik neem aan dat we, als het zo ver is, buiten onder de overkapping gaan voeren. Eigenlijk niet echt een vraag dus, was gewoon nieuwschierig....
En nog iets: hoe pakken jullie het aan met meerdere honden waarbij de een veel sneller eet dan de ander? Zelf scheidsrechter spelen tot alles op is? Met de brokken tot nu toe (ja, ja, ik weet het..... ) gaat dat makkelijk maar kan me voorstellen dat het met botten toch anders zit.
Begin even eenvoudig met KKV maar heb zeker als doel om te gaan Barfen, ook goedkoper met in totaal zo'n 120 kilo hond........
Groetjes en alvast bedankt weer voor de reacties!
Barbara, Balou, Faydor en Buran!