Pagina 1 van 1

Chlorella en groene poep?? en Chlorella en narcose

Geplaatst: Di 26 Aug 2008, 15:46
door svdz
Hoi,

Sinds krap een week krijgt Donna Chlorella en Probiotica (Orthiflor Junior) naast Duck Lam en rijst. En dit gaat heel goed.

Nu had haar ontlasting vandaag een groenige kleur.  Geef ik haar dan teveel chlorella? Ik kon hier niets over vinden in de zoekfunctie.

Ik heb tabletten van 500mg en heb het opgebouwd van 3 naar 7 per dag. Ik dacht dat je niet snel kon overdoseren. Donna is een Shih-Tu van 7,2 kg.

En heeft Chlorella effect op narcose of operatie? Donna gaat morgen om 10 uur voor een laparoscopische sterilisatie (kijkoperatie). Ik  vraag mij af of ik vandaag (en morgen) gewoon Chlorella kan geven of niet. Ze moet zo en zo vanaf ongeveer 19 uu nuchter zijn, maar ik zou daarvoor nog wat kunnen geven, ze heeft vandaag nog niets gehad.

Groejtes
Shanna

Re: Chlorella en groene poep?? en Chlorella en narcose

Geplaatst: Di 26 Aug 2008, 15:59
door Lizzy
Op zich kun je dit niet overdoseren hoor. Maar ik vind 7 per dag voor zo'n kleintje wel genoeg. Ik zou dat ook weer afbouwen. Qua het onder narcose gaan: ik weet van chlorella niet dat iets dusdanig beinvloed dat je het niet zou mogen geven. Maar, net voor een operatie geef ik zekerheidshalve gewoon niks aan supplementen. Geen visolie, geen chlorealle, niks.

Re: Chlorella en groene poep?? en Chlorella en narcose

Geplaatst: Di 26 Aug 2008, 16:22
door svdz
Ok, dank je voor de informatie.
Groetjes,
Shanna