Pagina 1 van 1

Sulphur D200 van VSM

Geplaatst: Di 27 Dec 2005, 10:26
door monique-sem
Ik heb een vraag. Zoals sommige van jullie weten zijn wij met aanhoudende jeukklachten naar een bioresonantietherapeute geweest. Echter na de eerste behandeling werd zij ziek. Ik heb nu via de mail contact met haar gehad. Zij kun nu verder niets voor ons betekenen dan medicatie voorschrijven op basis van ons eerste bezoek. Ik heb een tijd lag schwef-heel van heel gebruikt ter ondersteuning van de jeuk. Echter met weinig tot geen resultaat. Nu stelde diana voor om sulphur D200 van vsm in te zetten. Ik heb echter het hele i-net afgezocht en heb hierover niets gevonden.

wie kan mij meer vertellen over dit medicijn???

Re:Sulphur D200 van VSM

Geplaatst: Di 27 Dec 2005, 10:39
door Lizzy
Sulfur is een homeopathisch middel en D200 is de verdunning/potentie. Het wordt eigenlijk best vaak ingezet bij huidproblemen (en bij een scala van andere problemen). Volgens mij is het beeld dat past bij sulfur dat de hond jeuk heeft, een droge vacht heeft (vaak ook haaruitval). Warmte, water en contact met wol verergeren de problemen. Ik vind het wel een hoge potentie om mee te beginnen, maar goed, ze zal daar een goede reden voor hebben (denk ik).

Re:Sulphur D200 van VSM

Geplaatst: Di 27 Dec 2005, 10:57
door monique-sem
bedankt voor je reactie. Ik heb geleerd en gebruik niet meer zo maar klakkeloos alles wat een da zegt. Nu heb ik er bij diana meer vertrouwen in dan bij mij reguliere da. Maar ik zoek eerst op wat het is. Tja en die hoge dosering kijk dat kan ik haar dan weer vragen wat de reden hiervoor is. En jeuk, droge vacht, haaruitval, warmte en water verergert dat zie ik bij sem ook. Dus ik ben benieuwd of het gaat werken.