Pagina 1 van 1

afgesleten voetzool

Geplaatst: Za 14 Jun 2008, 21:19
door robbiekomvoor
lynn loopt al een tijdje behoorlijk mank,er zit nl een afgesleten stukje in haar voetzool,het is niet open of zo,maar het plekje is wel dun.wat zou ik hier aan kunnen doen??

Re: afgesleten voetzool

Geplaatst: Za 14 Jun 2008, 21:52
door me and my boys
zou er niets aan doen, vormt vanzelf weer een dikke laag.
ellen

Re: afgesleten voetzool

Geplaatst: Za 14 Jun 2008, 22:38
door Femke
robbiekomvoor schreef:lynn loopt al een tijdje behoorlijk mank,er zit nl een afgesleten stukje in haar voetzool,het is niet open of zo,maar het plekje is wel dun.wat zou ik hier aan kunnen doen??


hoe lang loopt ze al mank? Ik zou misschien toch overwegen om buiten een schoentje aan te doen om de plek wat rust te gunnen. Verder valt er inderdaad eigenlijk niks aan voetzooltjes te doen.

Re: afgesleten voetzool

Geplaatst: Zo 15 Jun 2008, 01:03
door conleeuw
heb jij enig idee hoe dat komt? mijn oude Border had het ook als ze té fanatiek achter een balletje aan vloog, het remmen op harde ondergrond deed haar voetzooltjes volledig afslijten. Rust en gewoon lopen (dus niet achter dingen aan vliegen) heeft bij haar vrij snel goede herstel gebracht. Success ermee ;)

Re: afgesleten voetzool

Geplaatst: Zo 15 Jun 2008, 16:08
door MariekeLost2
Hier net zo'n geval. Die van mij is zijn achterste poot nu ook een beetje versleten (net vanmiddag ontdekt bij het nakijken van zijn jeuk, zie mijn andere topic) hij krijgt nu gewoon weer zijn schoentjes aan, dan is het snel over. Die van mij is zo bloedfanatiek met lopen en achter de bal aan rennen (halve border collie) dat dit vaker gebeurt. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt, en het zal ook denk ik niet de laatste keer zijn. ;)

Re: afgesleten voetzool

Geplaatst: Zo 15 Jun 2008, 20:19
door robbiekomvoor
bedankt allemaal :)enig idee waar ik zo'n schoentje kan kopen?

Re: afgesleten voetzool

Geplaatst: Zo 15 Jun 2008, 20:48
door MariekeLost2
Je moet ze altijd per twee kopen, en ook per twee aandoen, anders gaat de hond scheef lopen. Dus is het bv de achterpoot, dan ook achter om allebeide poten een schoentje. Ik heb de mijne hier gekocht:

http://www.natteneuzen.nl/contents/nl/d ... choen.html

Ze zijn niet goedkoop, maar dit waren de eerste en hopelijk de laatste die hij kon aanhouden. De andere werden allemaal vernield en die vlogen tijdens het lopen steeds uit. Hij heeft hele schattige blauwe. Het is geen gezicht (iedereen lacht me ook altijd uit, als ik met hem aan het fietsen ben, en hij zijn gymschoenen aanheeft) maar het helpt wel!