ontstekingen/zwellingen na gistinfectie

Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Barfplaats
Gesponsord bericht

Re: ontstekingen/zwellingen na gistinfectie

Berichtdoor Barfplaats

Nozum
2-sterren
Berichten: 86
Lid geworden op: Vr 03 Nov 2017, 17:53
Locatie: Schiedam

Re: ontstekingen/zwellingen na gistinfectie

Berichtdoor Nozum » Di 21 Mei 2019, 17:00

Ik heb gisteren telefonisch overleg gehad met dr. vroom over de ontwikkelingen.
Ze gaf aan dat het jammer was dat er niet meer voorruitgang was, maar ze keek er ook niet van op.
De vooruitgang tgv het dieet kan zeker wel minimaal 6 weken en makkelijk wel langer duren.
Ik gaf aan dat ik met een paar dingen nog ben gestopt.
Uiteindelijk had ze geadviseerd om gewoon met alles door te gaan, en eerst het dieet af te maken anders weet je niet waar het door komt.

De badjes met bleek en de zalf een beetje mee 'spelen'. Kijken hoe het gaat als je het even niet doet/geeft, om de dag...enz.

De kurkuma/kokosolie gaf ze aan dat die kans erg klein was.(deze was ik ook een aantal dagen geleden mee gestopt), zal ik dan toch maar weer gaan geven.

Ook mbt de Previcox, liever toch blijven geven en niet over gaan op een andere, ivm al eerder genoemde niet weten waar het anders door komt als het beter gaat.

Met de groenlipmossel ben ik al heel lang geleden mee gestopt, denk al zeker meer dan een maand. Omdat er plekken zijn die al sinds het begin langzaam genezen en andere niet kan ik niet zeggen of de groenlipmossel hier iets mee te maken heeft. Ik denk zelf dat het stoppen niet echt invloed heeft gehad. Twijfel nu ivm zijn maag/darm problemen van de Previcox, zoals Lizzy al schreef, om de groenlipmossel weer te gaan geven of de Slippery Elm te proberen. Las wel dat door de slippery elm evt medicatie minder opgenomen wordt door het vezel mucilage.


(Daarentegen als ik met alle toevoegingen stop, een andere pijnstiller en alleen het konijndieet kan het wel veel sneller beter gaan met de ontstekingen. Ik weet dan wel niet waarom maar is hij veel sneller af van dit pijnlijke gebeuren. Het is al een oudere hond met nog meer problemen.
Kan op deze manier wel 8 weken duren en weet ik nog niets.)

Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten