Nu weet ik het even echt helemaal niet meer! Nieuwe update 8-11-2016
Geplaatst: wo 11 mar 2015, 14:13
Nieuwe updat 8-11Een tijd geleden heb ik dit topic geopend:
http://www.barfplaats.nl/forum/index.ph ... 154.0.html
De laatste berichten waren dat het behoorlijk goed ging met Saartje en dat ze weer volledig rauw at.
Nu gaat het toch weer fout, ze gaat dan weer achter de stoel liggen, ze rilt dan ook en eet niet.
Het lijkt of ze teveel maagzuur aanmaakt, dat zei althans destijds de specialist van De kompaan, dr Gerritsen in Ommen.
Als ik dan naar het bos ga, het rare is dan gaat ze graag mee, dan eet ze wat gras en na een tijdje is het weer over en eet ze weer.
Overgeven doet ze niet.
Dus ik ten einde raad weer over op de hypoallergene brokken die de specialist in Ommen voorgeschreven had, dat ging destijds weken goed.
Echter nu vertoont ze op de brokken dezelfde verschijnselen als op vers vlees.
Snappen jullie dat ik hier niet goed van word zo langzamerhand?
En nu echt helemaal niet meer weet wat ik moet doen?
Ik denk erover zelf te gaan samenstellen.
Er zit hier geen islamitische slager in de buurt waar vaak meerdere diersoorten te verkrijgen zijn.
Maar om een goed menu samen te stellen met vlees, bot en orgaan wat bij een gewone slager of poelier te koop is, daar kom ik niet uit.
Wat ik hoop is dat er op het forum leden zijn die bereid zijn me hiermee te helpen.
Saartje weegt ongeveer 6 kilo.
http://www.barfplaats.nl/forum/index.ph ... 154.0.html
De laatste berichten waren dat het behoorlijk goed ging met Saartje en dat ze weer volledig rauw at.
Nu gaat het toch weer fout, ze gaat dan weer achter de stoel liggen, ze rilt dan ook en eet niet.
Het lijkt of ze teveel maagzuur aanmaakt, dat zei althans destijds de specialist van De kompaan, dr Gerritsen in Ommen.
Als ik dan naar het bos ga, het rare is dan gaat ze graag mee, dan eet ze wat gras en na een tijdje is het weer over en eet ze weer.
Overgeven doet ze niet.
Dus ik ten einde raad weer over op de hypoallergene brokken die de specialist in Ommen voorgeschreven had, dat ging destijds weken goed.
Echter nu vertoont ze op de brokken dezelfde verschijnselen als op vers vlees.
Snappen jullie dat ik hier niet goed van word zo langzamerhand?
En nu echt helemaal niet meer weet wat ik moet doen?
Ik denk erover zelf te gaan samenstellen.
Er zit hier geen islamitische slager in de buurt waar vaak meerdere diersoorten te verkrijgen zijn.
Maar om een goed menu samen te stellen met vlees, bot en orgaan wat bij een gewone slager of poelier te koop is, daar kom ik niet uit.
Wat ik hoop is dat er op het forum leden zijn die bereid zijn me hiermee te helpen.
Saartje weegt ongeveer 6 kilo.