Pagina 1 van 1

shoraya heeft jeuk

Geplaatst: Za 15 Feb 2014, 14:03
door litteljoe
hoi allemaal ik voer al een behoorlijke tijd kvv en ben sinds kort konijn en geit erbij gaan voeren ,konijn at ze al af en toe maar sinds 1,5 week geit ,nu denk ik zelf dat shoraya jeuk heeft  gekregen sinds ik geit voer ,ben nu ook weer gestopt met geit geven ,shoraya heeft vooral jeuk aan haar poten ,kan iemand mijn vertellen hoelang het ongeveer duurt dat de geit producten uit haar lijf zijn ,heb ook geen geken of ze vlooien heft maar daar vind ik niks van geen poepjes maar ook gen vlooien ,heeft er iemand opties

Re: shoraya heeft jeuk

Geplaatst: Za 15 Feb 2014, 14:25
door Lizzy
Bedoel je dat ze jeuk aan haar voeten heeft?

Het kan van het geit zijn. Maar ja, helaas kan het van alles zijn. Van een nieuw mandje of kleedje dat je hebt tot iets waar ze allergisch voor is. Het kan ook een huidgist zijn (als het aan de voeten zit). Heeft ze een sterkere lucht bij zich?

Zit de jeuk echt alleen aan de poten?

Re: shoraya heeft jeuk

Geplaatst: Za 15 Feb 2014, 14:26
door Lizzy
Ik weet niet precies hoe lang het duurt voordat de jeuk verdwijnt als je geen geit meer geeft. Maar volgens mij kan dat wel 6 weken duren (aangezien je een voedselallergie-eliminatiedieet tenminste 6 weken moet volhouden).

Re: shoraya heeft jeuk

Geplaatst: Za 15 Feb 2014, 14:40
door litteljoe
lizzy de jeuk is tot aan de oksels shoraya wilt er graag nippen en als ik zeg dat ze moet stopen gaat ze likken zie geen bultjes haar huid is daar roser kan ik goed zien haar haren zijn daar wit ,ze heeft geen are geur bij zich en geen nieuwe spullen

Re: shoraya heeft jeuk

Geplaatst: Za 15 Feb 2014, 15:22
door Lil
Lizzy schreef:Ik weet niet precies hoe lang het duurt voordat de jeuk verdwijnt als je geen geit meer geeft. Maar volgens mij kan dat wel 6 weken duren (aangezien je een voedselallergie-eliminatiedieet tenminste 6 weken moet volhouden).


Ja, dat kan helaas gemakkelijk 6 weken duren is mijn ervaring.  :-\
Ik moest dan tijdens het elimineren soms terug naar de basis voor een paar weken en dan weer de diersoorten die goed gingen toevoegen, vraag me niet hoe dat in elkaar zat maar gewoon proefondervindelijk kwam ik erachter dat ik dan de jeuk kon verkorten tot 4 weken ipv 6 weken.