Pagina 1 van 1

hoe havermout afwegen?

Geplaatst: za 20 okt 2012, 00:40
door rosmin
Nog 1, misschien rare,  vraag over het leverdieet; over hoe de havermout af te wegen/ meten.
Doe je dit als  droge stof gewicht, dus de losse havermoutvlokken
of het gewicht nadat het gekookt is met water?

Re: hoe havermout afwegen?

Geplaatst: za 20 okt 2012, 00:55
door 202Spots
Gekookt. ;)
Om 't makkelijk te maken kan je eerst 250 gram droog wegen en dan na 't koken de hoeveelheid opnieuw wegen om te zien wat je aan gekookt gewicht krijgt,
met de water erbij zal het gekookt meer wegen dan de droge vlokken.
http://www.b-naturals.com/newsletter/liver/

Re: hoe havermout afwegen?

Geplaatst: za 20 okt 2012, 10:39
door rosmin
dankje!